ATV

Starleta o ponudama

Stanija: Za intiman odnos su mi nudili njivu i traktor

 • Izvor: Kurir
 • 11.10.2022. 20:37

Stanija Dobrojević je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji rekla da joj uživo niko nije nudio novac za seks, ali da joj takve ponude svakodnevno stižu na društvene mreže u ogromnom broju.

- Meni je to ko dobar dan. Svašta mi stiže, svi pitaju pošto, hoće da prodaju njivu traktor, šta god treba - kaže Stanija i otkriva da je jedno od najčešćih pitanja koja dobija kada će snimiti "film" za odrasle?

- Već 10 godina me pitaju kad će "film" - otkrila je Stanija i rekla da nikada nije snimala takve kako ona kaže filmiće i klipiće niti da ih je dijelila sa svojim momcima.

Stanija je sa gledaocima podijelila zanimljivost koju je čula od bivšeg momka koji joj je rekao da je jedan njegov prijatelj tvrdio da je ona za novac bila kod njega na jahti, a da ju je on izbcio i ostavio bez dinara.

- Ma važi, mene će neko tako da izbaci- rekla je samouvjereno Stanija i dodala da je bila na jahtama i slikala se, ali nikad za novac i zbog seksualnih usluga.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.