Бразил

Свештеница отворила налог на сајту за одрасле

  • Извор: Б92
  • 16.12.2023. 13:19

Бивша манекенка која је постала свештеница у Бразилу, Ана Акива (36), из цркве Фуксико Госпел, саопштила је да је напустила цркву и да је њен фокус на ОнлиФенсу, платформи за одрасле преко које жене на провокативном садржају зарађују озбиљне паре.

"Вјерујем да ме прављење сензуалног садржаја не умањује као кћерку Божију или као особу", рекла је Ана, преноси "Њујорк Пост", додајући да је напустила своје мјесто свештенице "из поштовања према Богу".

Ана је на Инстаграму давно скупила више од 100.000 пратилаца, па јој није тешко да привуче пажњу. Она је 2015. године себе пронашла у вјери, а прије тога је била модел који је учествовао на "Мис Бум Бум" такмичењу у Бразилу.

Ана је поручила и да, они који сматрају да су безгрешни, "први баце камен на њу".

"Почела сам увиђати да је црква покварена средина, гора од нецрквеног свијета, јер тамо проповиједају једно, а живе друго. Не сви, али велики део њих је корумпиран", рекла је.


Сестра тиктокера из БиХ који је пронађен мртав:

Сестра тиктокера из БиХ који је пронађен мртав: "Пола вас му је..."

На тај корак се одлучила и због бившег мужа, свештеника Јусефа Акиве, за којег тврди да ју је кочио током њиховог шестогодишњег брака.

"Забранио ми је да радим изван куће и да имам пријатеље кад сам се удала за њега. Живио је за своју породицу и своју цркву. Тешко је бити срећан поред некога ко ти управља животом, ко те назива смећем, пљује ти у лице... Бројне жене то пролазе у цркви и пате у тишини као ја", истакла је Ана Акива.

"Неки вјерски цитати говоре о подложности, послушности и ћутњи. Дуго сам патила, опраштала сва злостављања јер сам била увјерена да је то моја обавеза", објаснила је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: