Pjevačica

Tanja Savić novim lapsusom nasmijala sve

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 29.03.2022. 09:18

Popularna pjevačica Tanja Savić potpuni je hit na društvenim mrežama zbog lapsusa, a mnogi kažu da je zbog ove "greške" opravdala titulu "kraljice lapsusa".

Poznate ličnosti često kažu nešto nepromišljeno, nenamjerno naprave lapsus, ali i pogriješe iz neznanja, međutim kada to ode u etar nema povratka.

Tanja je gostujući u jednoj emsiiji imala lapsus, a kada je shvatila šta je rekla brže-bolje se ispravila i nasmijala sama sebe.

"U Americi, gdje god da sam, po Evropi, uopšte kod nas na Blkanu, zadovoljna sam jako kako me publika prihvaća... ptihvata (smijeh)...", rekla je Tanja u emsiji.

Kako je poznato da glavni lik serije "Bela lađa", Srećko Šojić, priča baš kao sada Tanja, mnogi su se našalili da je upravo on "progovorio iz nje.

"Srećko Šojić progovara iz Tanje Savić", "Žena se lijepo ispravila, svi griješe", "Kraljica lapsusa, definitivno", "Bitno da se ispravila", "Uh, jakog lapsusa", "Ništa strašno", "Plačem od smijeha", "Tanja ne bi, ali jezik brži", neki su od komentara.

Inače, Tnajin lapsus, kada je htjela da kaže da je imala incident sa šiškama, ali je izgovorila incest, i dan danas šokira mnoge i izaziva smijeh.

"Imala sam incest sa šiškama", rekla je svojevremeno Tanja, podsjeća "Telegraf.rs".

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.