Пјевачица

Тања Савић опет стаје на "луди камен"?

 • Извор: Блиц
 • 31.03.2024. 21:01

Пјевачица Тања Савић пронашла је своју срећу крај 11 година млађег момка Мухамеда Мукија Бешића којем планира да изговори судбоносно "да".

Како је и сама прошла кроз тежак развод, Тања је сада прокоментарисала тежак животни период своје колегинице Драгане Мирковић која је одлучила да се након двије деценије разиђе од супруга Тонија.

- Нико то није очекивао, она се сигурно трудила годинама да сачува тај брак. Морала је нека кап да прелије чашу - прокоментарисала је Тања, која се потом осврнула на свој љубавни живот.

- Жељела бих да направим прво свој 40. рођендан, па да се удам. Дај Боже да буде велика свадба. Видјећемо да ли ћемо слетјети авионом, зависи који авион, ја се бојим... - рекла је пјевачица у емисији ''Премијера - Викенд специјал'', па се присјетила својих почетака и каријерног пута.

- Дугачак је то пут - од трња до звијезда. Било је много изазова, спотицања, бродолома... Кад си жив човјек свашта ти се догоди. Испред мене није био камен спотицања, него једна стијена мало већа. Ја сам ту стијену морала да гурам, и данас је гурам. Најтеже је да се човјек бори сам са собом. То је оно што остане с вама. Ако себе не волите довољно... Човјек мора да се дружи са оптимистичним људима.

Тања је жестоко прокомкентарисала и своје колеге.

- Подршка колега не постоји. Много колега носи маске. Не могу сви да буду добри и да буду срећни. Свако има неке приватне проблеме... Нисам се чула са Славицом, кад се разиђеш с људима с којима си се дружио као млад, путеви вам се разиђу. Свашта ми се нешто дешавало. Не бих да фаворизујем, они то добро знају. Мени је важно да кроз моје године препознајем добре људе. Приклањала сам се онима који ме нису вољели, то више не радим.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.