Pjevačica

Tanja Savić progovorila o trenutnom odnosu sa Stanivukovićem

  • Извор: Агенције
  • 18.03.2023. 17:54

Pjevačica Tanja Savić nastupala je u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom otkrila je i nekoliko detalja iz privatnog života.

Tanju su odmah pitali da li se u kontaktu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

"Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je uspješan, pratim njegov rad. Ranije mi je i puštao poruke, kada su neki praznici, 8. mart ili kada mi je rođendan. Ove godine mi nije čestitao Dan žena, evo bliži mi se rođendan, pa ćemo vidjeti da li će čestitati", odgovorila je Tanja kroz smijeh, te je otkrila da li se druži sa nekim iz svoje generacije "Zvezde Granda".

"Sa Banetom Mojićevićem jedino iz moje generacije. Nemanju Nikolića sam posljednjeg vidjela, na aerodromu. Isto Slavicu Ćukteraš sam srela na jednom humanitrnom događaju, i samo smo mahnule jedna drugoj", rekla je ona.

Tanja je otkrila i kako se provodi na romskim veseljima kada nastupa.

"Super mi je uvijek, lagano. Pritom, ti ljudi su tako dobri i imili. Nekako smo se pronašli u tim eergijama. Ja stojim na zemlji, nisam neko ko je uzdignut. Osjećam se jednako sa svima njima kada uđem u masu, i oni to prpoznaju. Dobri su ljudi, zaista, i to se osjeti", rekla je pjevačica.