ATV

Pjevačica

Tanju Savić ostavio 11 godina mlađi dečko iz Bijeljine

  • Izvor: Kurir
  • 27.04.2023. 10:33

Tanja Savić bila je u vezi sa Muhamedom iz Bijeljine, a njen partner bio je 11 godina mladi od nje.

Upravo zbog ove razlike u godinama, navodno, njeni roditelji nisu prihvatili novog Tanjinog dečka na, pa su napravili problem i rekli da ne podržavaju tu ljubav, a razlog više je to što je on musliman.

Navodno, svakodnevno su govorili Ranju da treba da ostavi dečka, a onda je on prelomio i raskinuo vezu.

Tanja je zbog toga očajna, kako piše "Kurir“ i jako je ljuta na svoju porodicu, a najviše na majku Živanu jer joj nisu dozvolili da buživa u ljubavi.

"On je jadan pokušao da balansira i mislio je da će vremenom njeni otac i majka da popuste i shvate da on Tanju drži kao malo vode na dlanu i da je ona sa njim konačno srećna“, rekao je neimenovani izvor za "Kurir“ i dodao:

"Kako se to nije desilo, svaki dan su sve i svašta govorili Tanji, čak su počeli i da odbijaju da čuvaju njene sinove kako se ona ne bi vidjela sa tim momkom on je riješio da presiječe i ostavio je. Tanja je plakala i govorila mu je da je mišljenje porodice ne zanima, ali on je takav, smatra da ne treba da bude sa roditeljima u svađi i zato se povukao. Tanja se ne miri sa raskidom i pokušava da održi kontakt sa njim, ali mislim da od pomirenja nema ništa. Ona je baš ljuta na svoje i nakon što je dečko ostavio ona se baš posvadala sa majkom i tatom".

"Smatra da je zaslužila da nakon svega što je prošla sa Dušanom u braku ima pravo da bude srećna. Ne može da razumije da njeni ne prihvataju Muhameda samo zato što je druge vjere", rekao je izvor blizak pjevačici za pomenuti portal i dodao:

"Mnogo je neraspoložena, ali nikako ne prihvata da je ostavljena i to sve zbog roditelja. Uopšte sada ne priča sa njima, a oni vjeruju da je ovako najbolje i da će je ljutnja proći".

Tagovi: