Пјевачица

Теа Таировић прошла пакао због повреде: Нисам могла да се крећем

  • Извор: Гранд
  • 08.04.2024. 15:55

Теа Таировић изазвала је лавину опречних коментара када је упркос повреди руке и гипсу који је носила одржала заказани наступ.

Теа је пред спектакл завршила у Хитној помоћи гд‌је су јој љекари пружили помоћ, а сада је открила како је тачно до повреде дошло.

"Био је гипс, имала сам црни рукав који сам стављала преко да се не види. Сад сам га скинула, морам да се опоравим због концерта, јер имам захтевније кореографије и због албума. Рука ме болуцка, није страшно. Од наступа сам мислила да одустанем, јер ми се то десило дан пред наступ, да ме је толико бољело не бих ризиковала своје здравље, а са таблетама против болова сам могла да функционишем и помјерам прсте и шаку”, рекла је Теа, па открила шта се тачно десило:

“Пала сам, биле су у питању плочице, оклизнула сам се и пала сам свом тежином на зглоб и шаку, а зглоб ми је напукао. Никог нисам звала у помоћ, легла сам сам да спавам, међутим пробудили су ме болови и онда сам сама отишла у Хитну”, рекла је Теа, па открила како је успјела да одржи наступ:

"Било ми је тешко, јер нисам могла да се крећем, потребне су ми обе руке да наступам. Хтјела сам себи да докажем и да видим да ли са гипсом могу да одржим концерт и јако сам срећна што је све испало како треба. Мама је била забринута, јако је тешко то поднијела”, закључила је Таировићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: