Ања Бла

ТикТок уклонио снимак дјевојке Баке Прасета због вријеђања

 • Извор: Телеграф
 • 03.04.2024. 12:01

Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, већ дуже вријеме у вези је са инфлуенсерком Ањом Благојевић, познатијом као Ања Бла. Посљедњих дана по мрежама Ању "нападају" негативним коментарима да је Бака због ње банкротирао и продао њен аутомобил, иако је његово јадиковање по мишљењу многих само маркетиншки трик, али са далеко озбиљнијом позадином.

Првенствено је Бака путем мрежа објавио да је наводно банкротирао због дугова у којима се нашао, а да је Ања због тога наводно раскинула са њим.

Ања је наишла на велики број хејтера, па је сада путем мрежа ријешила да се огласи, а објавила је и фотографије сликаног екрана гдје објашњава "хејтерима" "дефиницију љубоморе".

- Препоручила бих појединим људима да мало чешће посјећују овакве странице, а мање Богданов и мој профил и можда остваре неки напредак у животу - написала је Ања, па додала:

- Тикток ми је обрисао видео гдје сам појединце који су се радовали нашем раскиду и пропадању назвала јадницима, поремећеним и болесно љубоморним људима.

Сека Алексић пружила подршку Драгани Мирковић

Сека Алексић пружила подршку Драгани Мирковић


- Тако да вам путем Инстаграма још једном кажем да сте болесни и поремећени, ако се радујете туђој несрећи. Никада нећете бити ни срећни ни успјешни док сте толико завидни. Искрено ни не заслужујете ништа добро у животу. Хвала свим људима који су били подршка потогтово женама, од њих сам добила најљеше поруке - закључила је Ања.

Затим се огласила и на ТикТоку, гдје се снимила испред "мерцедеса" који је добила од Баке за рођендан, а за ког су многи мислили да га је продао.

Иначе на крају драме испоставило се да је Бака како је сам признао "слагао" своје обожаваоце, због маркетинга, а све наводно како би помогао људима који су угрожени и којима је помоћ била потребна.

(Фото: anjablaa/Инстаграм)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.