Posljednjih godina bolovala od teških bolesti

Tina Tarner pred smrt otkrila s kakvim se "demonima" borila

 • Izvor: Agencije
 • 25.05.2023. 09:25

Legenda rokenrola Tina Tarner preminula je juče u 83. godini života u svom domu u blizini Ciriha.

Muzička legenda godinama je govorila o svom životu – a neposredno prije smrti - ispričala je još detalja o svojim, kako će se ispostaviti, posljednjim godinama. 

Preminula Tina Tarner

Preminula Tina Tarner

U dokumentarcu "Tina" iz 2021. emitovanom na kanalu HBO, Tina je svojim fanovima otkrila novosti o svom zdravlju. Tokom godina, njeno zdravlje se pogoršalo i otkrila je da je imala niz različitih problema, psihičkih i fizičkih, sa kojima se redovno suočavala.

Evo šta je otkrila o svom zdravlju prije smrti.

Život Tine Tarner pratile su velike tragedije

Život Tine Tarner pratile su velike tragedije

Tina Tarner je pretrpjela moždani udar i borila se sa rakom prije smrti 2023.

Nije tajna da je Tina godinama zlostavljana. Svako ko je gledao biografski film iz 1993. o njenom životu pod naslovom "Šta ljubav ima s tim" ("What's Love Got To Do With It") ili čitao njenu autobiografiju iz 1986. "Ja, Tina", zna da ju je zlostavljao njen prvi muž, Ajk Tarner.

Rekla je da je upravo ovo zlostavljanje dovelo do toga da ima oblik PTSP-a (posttraumatskog stresnog poremećaja). Povrh toga, u dokumentarcu, Tina je govorila o drugim zdravstvenim bitkama, uključujući rak debelog crijeva i moždani udar.

Još 2017. godine, Tina je takođe imala transplantaciju zbog otkazivanja bubrega. Bila je šokirana kada je njen suprug Ervin Bah donirao organ.

Kako je Tini Tarner suprug darovao život

Kako je Tini Tarner suprug darovao život

Prema "USA Today", ona je bila "preneražena ogromnošću njegove ponude", ali je takođe bila "srećna, oduševljena i laknulo joj je što smo prošli kroz ovo živi".

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:37 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.