Sukob se nastavlja

Topalko žestoko odgovorio Karleuši: Trtomude, treba da stojiš mirno

  • Izvor: mondo
  • 27.11.2022.17:40

Pjevačica Jelena Karleuša nedavno je napravila pometnju na Instagramu kada je riješila da se putem ove društvene mreže obračuna sa javnim ličnostima koje objavljuju i lajkuju slike iz lova.

Prvi se na udaru našao Vuk Kostić, potom glumica Sloboda Mićalović, Miloš Biković...

Posljednji na Jeleninoj listi je bio Milan Topalović Topalko koji je objavio sliku iz lova, ali za razliku od prethodnih javnih ličnosti, pjevač je riješio da ne prećuti njen komentar.

Prvo je šerovao smiješne klipove i videe koje su mu slali pratioci na društvenim mrežama a tiču se sukoba sa Karleušom, potom je objavio kako s prijateljima pravi kobasice, plešući uz Jeleninu "Insomniju", a sada ju je nazvao "trtomudom".

Pjevač je gostujući u jednoj emisiji rekao "da ne bi da bude prost", ali da mora da kaže da je "Jelena ispala trtomud" - ona koja se miješa u sve, a ne zna o čemu priča.

"Psuje mi majku,a ona bi pred mojom majkom trebalo da stoji mirno. To je žena koja ima 73 godine, i dalje živi na selu s mojim ocem, bavi se stokom i poljoprivredom, kičma joj se iskrivila... to su žene pred kojima iz poštovanja treba da stojiš i ćutiš", rekao je Topalko.