Zadruga

U lanac prostitucije upleteno deset rijaliti učesnika

  • Izvor: Blic
  • 14.01.2022.20:27

Učesnik "Zadruge", Stefan Mihić tvrdi da se pojedine rijaliti učesnici bave najstarijim zanatom, te je njihova imena bez ustručavanja saopštio javno.

Mihić je tokom razgovora sa Sindijem Kojićem i Nikolom Grujićem Grujom nabrojao zadrugarke, ali se prvo ogradio da se za te djevojke pričalo da se bave prostitucijom i da nije siguran da li neke od njih i dalje to rade.

– MC Aleks, Mima, Sanja, Aleks, Viki, Nevena, Marijana, Mia, Lorna, Deniz, to je 10, znam da ih je bilo 11… Rekao sam da može da se napravi ženska reprezentacija… – rekao je Mihić i šokirao prisutne.

Inače, nedavno su Stefan Mihić i Lazar Čolić Zola iznijeli skandalozne detalje o prošlosti zadrugarke – Aleksandre NIkolić .

– Ona šljaka od 17 godine, hej bre, četiri godine u biznisu – rekao je Mihić.

Podsjetimo, Aleksandra je bila upletena u “Aferi Bujanovac” koja je mjesecima tresla “Zadrugu 4”, kada su pojedine informacije o ovoj zadrugarki dospjele u javnost. Naime, kako je svojevremeno ispričala, Aleksandra je u jednom lokalu u Bujanovcu radila kao promoterka i “animir dama”, djevojka koja je zadužena da podiže atmosferu i zabavlja goste, međutim mnogi tvrde da je to zapravo bio paravan za pružanje usluga intimnih odnosa, piše Blic.

Tagovi: