Učesnik Zadruge

Ubica, uhvaćen sa heroinom, napadao policiju - Ovo je dosije Zvezdana Slavnića

  • Izvor: Alo
  • 31.01.2023.18:15

Aktuelni zadrugar Zvezdan Slavnić posljednjih mjeseci privlači veliku pažnju javnosti svojim postupcima i ponašanjem u rijalitiju Zadruga.

Od gotovo samog ulaska u rijaliti Zvezdan je privukao pažnju na sebe svojom burnom biografijom - veze sa popularnim i kontroverznim pjevačicama, ali načinom života i robijaškim stažom.

Naime, mlađi Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a prije pet godina je izašao na slobodu.

Zvezdan Slavnić iz zatvora je izašao prije pet godina. U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

U martu 1998. u klubu "Četiri sobe" upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo poslije 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje djevojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je prije dvije godine godine podnijeta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

Zvezdan je istakao da je Ksenija bila njegova najveća dječačka ljubav.

- Jeste bila najveća dječačka ljubav, ona je imala 17 godina, ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš baš zajedno, poslije se to razvlačilo. Moja najveća dječačka ljubav - istakao je Zvezdan.

- Vidjeli smo se možda dva tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena... Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali... Ksenija je bila posebna... Djevojčica puna energije, veselje, sve najljepše može da se kaže za nju. Drug, za*ebant, super lik - rekao je Slavnić.

Zvezdan je javnosti postao poznat kao sin slavnog košarkaša Zvezde, Zorana Moke Slavnića. No, Zvezdan nije krenuo očevim stopama, već je svoj život pokrenuo sasvim drugim tokom, uglavnom kriminalnim zbog čega je većinu godina od početka 2000. godine proveo iza rešetaka.

Moka je nedavno u jednom intervjuu potpuno ogolio dušu i otkrio sve detalje iz privatnog života, kao i kakav odnos ima sa sinom Zvezdanom.