Bizarna nezgoda

Upala u šaht i rascijepila polni organ

  • Izvor: Agencije
  • 08.12.2022.09:12

Povrede polnih organa su obično izuzetno bolne, a oporavak može jako dugo da traje.

Srećom, ne dešavaju se previše često jer nam genitalije nisu izložene u toj mjeri da bi mogle da “nastradaju”.

Ali, ponekad je dovoljan samo trenutak nepažnje da se ozbiljno povrijedite.

U takvoj situaciji se našla Grejs Rivers (20), koja je na TikToku ispričala kako je pala u šaht i “rascijepila” svoj polni organ.

Grejs je otkrila kako ju je sekund nepažnje koštao velikog bola, a zatim i poniženja u bolnici.

“Ovo je priča o tome kako sam pokidala svoju ‘ribicu'”, počinje priču Grejs i objašanjava kako je nakon večere kod prijtelja, sa drugaricom krenula u dom, kada ih je presjekao momak na skuteru.

“Momak je vozio skuter na trotoaru, pa smo odlučile da mu se sklonimo sa puta. Na trenutak nisam obratila pažnju gdje stajem i odjednom mi je jedna noga samo nestala. Propala je u šaht. Bio je to jedan od onih malih otvora za vodu, ali nije imao ‘poklopac'”, objasnila je pokazavši rukama koliki je to otvor bio.

“Rupa je bila dovoljno velika samo za jednu nogu, koja je skroz propala. Druga noga mi je još uvijek bila naslonjena na trotoar i očigledno mi je vagina udarila o ivicu šahta. Sve se dogodilo nevjerovatno brzo, bila sam u šoku, pa kad me je drugarica pitala kako se osjećam, rekla sam joj da sam dobro”.

U početku nije htjela da ide u bolnicu, ali kada je osjetila da joj “tamo dole” bridi i da je vruće, pogledala je šta se dešava i prestravila se.

“Obje smo pogledale dole i vidjele da obilno krvarim. Mlaz se za dva minut raširio potpuno i natopio farmerke”, ispričala je.

Na insistiranje drugarice, pozvale su hitnu pomoć i sačekale je u domu. Krv je sve više liptala, pa je Grejs na kraju bila prinuđena da čučne iznad odvoda u kupatilu i pusti da tamo otiče.

“Hitna pomoć me našla tako pogrbljenu”, ispričala je.

Iako je bilo pet bolničara, nisu uopšte imali ideju šta da s njom rade i kako da zaustave krvarenje. Dok je šikljala krv, rekli su joj da legne na kolica gde su joj stavili “jastučić” na genitalije i preko prebacili ćebe.

“Tako sam otišla u bolnicu, gole zadnjice. Jedan bolničar je čak imao petlju da me pita da li sam dobila menstruaciju”, ispričala je i dodala da se osjećala odvratno zbog ovog pitanja.

Ispričala je i kako je čak 20 medicinskih radnika gledalo njene intimne dijelove, pitajući se šta da rade.

Pored jezivog bola, poniženje je došlo kao kap u prepunoj čaši.

U narednom videu Grejs je otkrila i da je intervencija dugo trajala, da su ljekari morali da je zašiju, ali i da je sada sve u redu sa njenim intimnim dijelovima, mada povremeno osjeti da je žiga tamo dole.

Tagovi: