Nova saznanja

Vandi stigli vreli snimci: Glumica se zadovoljavala i to slala Mauru

  • Izvor: Kurir
  • 03.11.2021.22:02

Vanda Nara i njen suprug Mauro Ikardi nedavno su bili pred razvodom zbog njegove navodne afere sa argentinskom glumicom Marijom Suarez Činom.

Vanda je našla poruke i fotografije koje je glumica slala Mauru, a iako se njih dvoje nikada nisu ni upoznali, zatražila je razvod. Mauro je potpisao papire, ali je samo dan poslije toga Vanda odlučila da zaboravi sve i vrati se Ikardiju.

Ipak, ova priča dobija nastavak.

Vanda je navodno dobila kompromitujuće video snimke koje je Čina slala Mauru a na kojima se vidi kako se samozadovoljava, piše Marka.

- Ne mogu a otkrijem njihova imena, ali svi su iz argentinske reprezentacije i u kontaktu su s Vandom. Poslali su joj različite snimke seksualnog sadržaja gdje se vidi kako se Čina samozadovoljava. Inače voli da se snima i onda iste šalje momcima koji joj se sviđaju - rekla je novinarka Janina Latore.

Mauro Ikardi je u ovoj situaciji reagovao tako što je zatvorio Instagram profil, jer mu je navodno glumica ponovo pisala.

Za razliku od njega, Vanda je opet aktivna. Njen odgovor je bio taj da se skinula u donji veš i veoma brzo skupila više od milion lajkova.