Ево шта јој се десило

Велики пех на концерту Александре Пријовић, Филип морао да реагује

 • 08.04.2024. 09:04

Пјевачица Александра Пријовић одржала је три концерта у Новом Саду.

Током другог наступа на бини јој се придружио пјевач Слоба Радановић, што је било велико изненађење за публику, а Прија је посебно доминирала и са одјевним комбинацијама, пише Телеграф.рс.

У току јучерашњег дана, она је путем Инстаграма подијелила видео у којем су груписани најбољи тренуци са другог концерта, гдје можемо видјети и каква је атмосфера била у бекстејџу.

Ту је и сцена гдје се Александра жали на пех који се догодио, а публика није могла да види.

- Шта је било синоћ са оним списком пјесама? - упитала је Александра.

- Монитор поблесавио - објаснио је њен супруг Филип Живојиновић, који иначе ради у организацији њених концерата.

- Пали се монитор, црвено. Нема, ништа не пише. И ја док пјевам, машем главом лијево-десно "не, не". Велики монитор, а ја видим мали списак, али како га видим? Све наопако. Ја не знам како да му објасним да видим нешто, али наопако - објаснила је Александра.

- Питам ја Нађу шта је са монитором, нема ништа. Она каже: "Не, не, има, али арапски". Шта бре арапски? - зачуђено је рекао Филип, који је, претпоставља се, проблем убрзо и ријешио, јер је концерт даље протекао како треба. 

Пратите нас и путем Вибера

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.