Holandska manekenka

Veru na OnlyFansu prati bivši učitelj: Ponudio mi je preko 2.000 KM za fotku u donjem vešu

 • Izvor: ATV
 • 20.01.2023.14:16

Vera Dajkmans je 22-godišnja holandska manekenka koja zarađuje na OnlyFans-u, sajtu za odrasle. Kao i sve djevojke koje su se upustile u ovakav način zarade, i Vera plasira veoma provokativan sadržaj koji plaćaju muškarci širom svijeta.

Među svima njima, Vera je primetila da se na njen nalog pretplatio bivši učitelj. Kako je objasnila, pamti ga po rečenici:

"Ti ništa nećeš postići u životu", pa nije odoljela, a da se ne pohvali da sada dobija novac upravo od njega. 

- Prvi put kada mi je poslao poruku, pokušao je da se ponaša kao da mi ranije nije bio učitelj. Poslije nekog vremena, jednostavno sam odlučila da mu spomenem to i da pričamo otvoreno. U početku se takođe pravio lud, a onda je sve priznao. Poslao mi je 1.200 evra na račun, nisam mogla da vjerujem! - rekla je Vera.

Tagovi:
 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.