Pohvalili se na Instagramu

"Vidimo se u četvrtak! Željko Mitrović i Baka Prase idu na poligraf

  • Извор: Агенције
  • 24.09.2022. 18:50

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, vode višesedmični medijski rat. U ovom sukobu obje strane iznijele su brojne optužbe koristeći svoja najjača sredstva, Mitrović televiziju, Ilić svoj YouTube kanal.

Nakon brojnih tvrdnji koje su obojica iznijeli u javnost, juče je Željko Mitrović odlučio da pozove Baku Praseta na poligrafsko ispitivanje.

- Važno je da ovo uradimo dok je ovaj lažovski seljačić još na slobodi! Tri dana ga dozivam da skupi hrabrosti i da ne bude strina, tetka ili baka sve jedno - napisao je Mitrović, pa nastavio:

- Da nas dvojica sljedećeg četvrtka zajedno dobrovoljno odemo na poligraf – detektor laži i da lijepo vidimo ko je bio sa maloljetnicama, a ko ne.

Jutjuber mu je nakon toga odgovorio.

- Pristajem da idemo na poligraf, masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja. Da vidimo ko je ubica, a ko ne - napisao je Baka Prase.

Poslije objave Bogdana Ilića, ponovo se oglasio vlasnik „Pinka“.

- Dogovoreno! Javi u koje vrijeme ti odgovara u četvrtak - napisao je Mitrović na svom Instagram storiju, pa se nadovezao u objavi na ovoj mreži:

- Baka Prase je prihvatio, moj prijedlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni!!! Vidimo se u četvrtak!