ATV

Preživjela horor

Vjerenik joj pucao u glavu: Ovako danas izgleda Ivana Panzalović

 • Извор: Курир
 • 24.08.2023. 08:37

Glumica Ivana Panzalović doživjela je jeziv slučaj u septembru 2017. godine. Naime, nju je vjerenik pokušao da ubije, a onda je izvršio samoubistvo.

Pogođena je metkom u glavu posle čega je usledila operacija, ali se na svu sreću oporavila. Pored svih uloga koje je imala, Ivanu je javnost većim djelom upoznala putem crne hronike kada je njen vjerenik, isprovociran žestokom svađom, pokušao da je usmrti, a potom izvršio samoubistvo.

Ivana je jednom prilikom otkrila kako gleda na sve što joj se izdešavalo i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora.

"Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vrijeme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vrijeme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost", rekla je Ivana

Ivana se dugo poslije nemilog događaja nije pojavljivala u javnosti. U jednom trenutku uspjela je da se izvuče iz svega, da se vrati svom pozivu - glumi.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a trenutno uživa na odmoru na Crnogorskom primorju. Ona je, sudeći po fotografijama, u Baru sa prijateljima, gdje uživa, potpuno ostavljajući horor koji je preživjela iza sebe.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Филм:Високи напон (12+) (Р)

  Високи напон' је југословенски филм из '81. године у режији Вељка Булајића, а који је написао сценарио заједно са Мирком Бошњаком и Иваном Салечић.

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Емисија: На тапету (Р)

  Енергични и искусни тандем, Милијана Кос и Татјана Трнинић, под своју лупу ће ставити све.

 • 17:10 Емисија: На ивици терена (Р)

  Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.