Poznati sportski par

Zarađuju novac: Ana i Bastijan se vratili na travnjak, ali ne zbog sporta

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 11.12.2021.22:00

Bivša teniserka Ana Ivanović i nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger promijenili su drastično životne navike kada su se preselili u Austriju, gdje žive sa sinovima Lukom i Leonom, a sada su nekada uspješni sportisti odlučili da promijene "zanimanje" i, umjesto od lopte, da žive od lopate

Ana i Bastijan odlučili su da se vrate na travnjake, ali umjesto reketa, Ivanovićeva je ovoga puta u ruci držala motiku.

Bračni par dobio je novčanu ponudu koja se ne odbija, te su prihvatili da reklamiraju baštenski alat.

- Ana i Bastijan su se dosta povukli iz javnog života. Posvetili su se porodici, uložili su novac u pametne, profitabilne poslove, a odnedavno su se upustili u njima do sada nepoznatu poljoprivrednu granu - rekao je na samom početku izvor za Pink.rs, i dodao:

- Oni su nedavno dobili ponudu od jedne njemačke firme koja se bavi prodajom namještaja, kućnih uređaja, ali i zemljoradničkih alata. Postali su zaštitna lica brenda koji nudi ogroman asortiman baštenske opreme poput ašova, kosilica i motika. Oboje su se povukli iz svijeta sporta, te su odlučili da novac zarađuju na drugačije načine, a reklame su im dodatan izvor prihoda. Upravo zbog toga našli su se na naslovnoj strani kataloga te kompanije, pozirajući s motikama u rukama.

Podsjetimo, sportski bračni par kupio je prije dve godine ogromno imanje u podnožju Alpa, a nekada buran sportski život i naporne treninge zamenili su porodičnim uživanjem u turističkom gradu Vestendorfu.


(Foto: Instagram)