Instagram zvijezda

"Zbog toga nosim naočare": Tvrdi da ne može naći dečka jer je prezgodna

  • Izvor: mondo
  • 27.01.2022.19:21

OnlyFans model i Instagram zvijezda Kris Galera tvrdi da je "toliko seksi" da ne može da nađe dečka.

Uprkos tome što na Instagramu ima skoro 200.000 pratilaca kojima pada vilica od njenih fotki, u realnom životu ova ljepotica nema sreće u ljubavi.

"Muškarci mi ne prilaze zato što misle da sam prezgodna i da nemaju šanse. Ali bez najmanje jednog razgovora je stvarno teško", kaže Kris, koja će inače krasiti i stranice australijskog izdanja "Plejboja".

Ali, dok se suočava sa poteškoćama u ljubavi zbog svog izgleda, odlučila se na neočekivan korak – počela je da nosi naočare.

"Izgledam pametnije, pa onda ne vide samo grudi i guzu. Imaću više šanse kod muškaraca sa lažnim naočarima", smatra ova ljepotica.

Nakon što je objavila na društvenim mrežama fotografije na kojima nosi naočare i objasnila zašto to radi, ona se, međutim, našla na meti neočekivanih komentara – mnogi su je kritikovali jer povezuje naočare za vid sa nečim što je manje lijepo.

"Mnogi ljudi imaju manje samopouzdanja zbog naočara, ali to ne treba da bude tako. Dobijam dosta poruka u kojima me kritikuju zbog ovoga, ali ja zapravo želim da ohrabrim žene da nose naočare i vole sebe", poručila je.

Tagovi: