Pjevač

Zoran Kalezić teško bolestan: "Bolje da me nema ako poslije ovoga ne budem mogao da pjevam"

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 11.11.2021.22:03

Pjevač Zoran Kalezić je otkrio je da je ima kancer pluća, a izabrao je da se liječi u Crnoj Gori.

Naime, on je istakao da ima prijatelje širom svijeta koji su mogli da mu obezbijede lijećenje bilo gdje.

- U ponedjeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća. Imam prijatelje širom svijeta, mogao sam da se operišem bilo gdje. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i djece koji imaju sličnih problema i koji se liječe ovdje, operisao bilo gdje, zašto bih išao u Cirih, ili negdje drugo - kazao je Kalezić.

Svjestan je operacije koja sleduje u utorak, ali ovim putem želi da oda počast ljekarima, kojima vjeruje.


- Ja sam svestan svega i operacije koja je u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje ljekarima, jer im vjerujem da će uraditi sve što je potrebno. Nisam posegao za lečenjem negdje drugde, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve ljepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema ljekarima s kojima sam u kontaktu, i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivnjen sam i vjerujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim - ispričao je pjevač, koji je bio kum pokojnog kolege Tome Zdravkovića.

- Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno - nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pevam. Moj život je pjesma, ako mi uzmu pjesmu onda bolje da me nema - kazao je on za "Dan".

(Telegraf)