Zorana Mićanović

Zvezdu Granda Youtube kaznio zbog golotinje u spotu

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 09.06.2022.13:11

Aktuelna tekmičarka emisije "Zvezde Granda", Zorana Mićanović, u ponedjeljak je objavila spot za svoju drugu pjesmu "Poljubi me kad sam pijana", ali se već susrela sa velikim problemom.

Njoj je blokirana kampanja ovog videa od strane najveće svjetske mreže, YouTubea, zbog, kako je navedeno, eksplicitnog sadržaja I isticanja dijelova tela.

Samim tim milioni pratilaca kanala na kojem je obljavljen spot nisu obaviješteni o izlasku nove Zoranine pjesme.

Pred kraj prošle godine Mićanović je objavila pjesmu "Sikter", koja broji više od 21 miliona pregleda, pa i ona, ali i njen tim su od prvog dana očekivali podjednak uspjeh nove numere.

Njima nije poznato zašto se YouTube odlučio na ovaj potez jer se u spotu, kako kažu, ne pojavljuje ništa što nije primjereno i na jedan inovativni i u momentima duhoviti način prikazano je nešto što se dešava sa današnjom omladinom.

"Nije mi jasna reakcija YouTubea, u spotu nema ničega ružnog, sve je u plesu i modi i tako je od prvog trenutka zamišljen. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici što je najvažnije i zaživjeti na mojim nastupima. Ja nikada nisam ni probala alkohol, osim u rum bombonama", rekla je Zorana za "Telegraf" povodom cijele situacije.


Tagovi: