ATV

Silovatelj nasrnuo na Banjalučanku u centru grada

  • 21.07.2017. 15:27

Sinoć oko dva časa poslije ponoći napadnuta je djevojka kod škole "Ivo Andrić" u centru Banjaluke. Uz prijetnje da će je silovati, uspjela je da se izvuče, te da o napadu obavijesti policiju.

Djevojka tvrdi da se na toj lokaciji silovatelj kreće duže od mjesec dana. U policiji kažu da su do sada dobili samo dvije prijave u posljednjih dva mjeseca i da su poslije druge odmah reagovali, ali bezuspešno.

Ova tridesetdvogodišnja Banjalučanka je nakon sinoćnjeg događaja napisala na svojoj FB stranici tekst u namjeri da upozori sugrađanke.

“Jebacu te, jako cu te jebati”, uz snazan stisak jednom rukom preko grudi, a drugom preko zadnjice, potom jakim stiskom oko vrata, sreli smo se silovatelj u pokusaju i ja sinoc ispred osnovne skole “Ivo Andric” u Banjaluci. Rekose mi naknadno prijatelji da patrolira na toj relaciji vise od mjesec dana. Policajac na uvidjaju me pitao odakle idem, da li sam pila i kako sam bila obucena (dosli su nakon 20 min., u kuci sam se presvukla u pidzamu). Bilo je 1 ujutro i valjda je dozvoljeno razgolicene zene u po ljeta silovati! Vruce je. ČUVAJTE SE!!!! Najvece na svijetu hvala komsi Nemanji!!!!".

MAJA TALIC

(ATV)