Uspjeh na Olimpijadi

Banjalučki kafić nudi vaterpolistima Srbije doživotno besplatno piće

  • Izvor: ATV
  • 06.08.2021. 15:26

Vaterpolisti Srbije plasmanom u finale Olimpijskih igara po ko zna koji put su obradovali srpski narod.

Zlatna generacija, najbolja svih vremena u svijetu vaterpola, vratila je dug Španiji i stigla nadomak odbrane olimpijske titule osvojene prije četiri godine. 

Srpskim vaterpolistima čestitke pljušte sa svih strana, a jedna od najzanimljivih stiže im iz banjalučkog kafića "Čađave dvocijevke". 

"Svim vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života.", stoji u objavi koju je ovaj ugostiteljski objekat postavio na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Za ATV kažu, da su se na ovaj potez odlučili istog časa kada je "bomba" Filipa Filipovića završila u golu Španije. 

"Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srpskog naroda i kako se do posljednjeg trenutka gine za Srbiju. Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bil bila neizmjerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu u  "Čađave dvocijevke" da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih", kaže Duško Vučenović, vlasnik kafića  Čađave dvocijevke"