Славни фудбалер

Пеђа Мијатовић пред меч са Данском: Ја вјерујем у ове момке, осјећај је позитиван!

  • Извор: УНА ТВ
  • 25.06.2024. 18:15

Познати фудбалер Предраг Мијатовић изразио је своје мишљење у вези предстојећег меча репрезентације Србије против Данске на Европском првенству.

Мијатовић је нагласио важност побједе за даљи напредак на Европском првенству. Оптимистичан је и вјерује да ће фудбалски квалитет српског тима доћи до изражаја у овом кључном сусрету.

„Морам рећи да је мој осјећај позитиван. Ја сам оптимиста. Иначе сам оптимиста и мислим да су играчи свјесни да је ово тренутак бити или не бити. И да нема никаквог другог резултата осим побједе. То је оно што је некада компликовано, међутим за праве шампионе и за праве момке није. Тако да ја вјерујем у репрезентацију и мислим да су свјесни каква је ситуација. Могло је то много боље и у првој и у другој утакмици, али да се не осврћемо сад на прошлост. Хајде да се концентришемо на оно што треба да дође, а то је утакмица са Данском, против једног озбиљног противника. Мислим да је фудбалски квалитет на нашој страни и ја сам оптимиста. Вјерујем да ће момци смоћи снаге и дати све од себе. Надам се позитивном резултату“, рекао је Мијатовић за телевизију "Уна".

Србија и Данска играју вечерас од 21 часа, а пораз није опција, јер би поразом директно испали из такмичења.

Пратите нас и путем Вибера