ЕУРО

Страшне вијести за Србију пред наставак Европског првенства

  • Извор: Телеграф
  • 17.06.2024. 09:43

Филип Костић је завршио са Еуром када су наступи у питању, јер је повреда кољена озбиљније природе и он се неће сигурно враћати на терен у наставку првенства, докле год Србија буде играла, јављају београдски медији.

Како незванично сазнаје "Телеграф", Костић ће свакако обавити прегледе током дана, али већ сада се зна да га нећемо гледати у наставку такмичења у Њемачкој, а колико ће тачно одсуствовати ван терена, даће извјештај послије магнетне резонанце.

Костић је током меча 1. кола групе Ц против Енглеске доживио ударац у кољено послије дуела са Трентом Александером Арнолдом, након чега је завршио на трави.

Тадић уздрмао Србију: Лидер сам

Тадић уздрмао Србију: Лидер сам

Испоставило се да је у питању тежа повреда, а то је и самом Костићу очигледно одмах било јасно, јер је у сузама напустио терен када је љекарска екипа дошла да му укаже помоћ.

Све се десило у финишу првог полувремена, Костић је морао да напусти терен у 43. минуту, када га је замијенио Филип Младеновић, а то ће, испоставља се, бити и једини Костићеви минути на овом првенству.

Нема сумње да ово представља додатни ударац за Србију, јер су преостале двије утакмице против Словеније (20. јуна) и Данске (25. јуна) кључне када је у питању потенцијални пролаз групе у осмину финала.

Пикси о Душану Тадићу: То није добро

Пикси о Душану Тадићу: То није добро


Пратите нас и путем Вибера