Дортмунд

Упитан меч Турске и Грузије: Навијачи се туку, а стадион прокишњава

  • 18.06.2024. 17:49

Огромно невријеме које је данас задесило Дортмунд могло би да одложи утакмицу између Турске и Грузије, која је планирана да почне у 18.00 часова данас на "Сигнал Идуна Парку".

Да ствар буде још непријатнија по навијаче, са крова стадиона сливају се огромни "водопади" кише, тако да се велика количина воде слива на трибине, због чега су неки навијачи побјегли ка вишим нивоима.

Спрема се хаос у Њемачкој: Затворене навијачке зоне!

Спрема се хаос у Њемачкој: Затворене навијачке зоне!

То је довело и до немира међу навијачима, који су се истовремено и побили, па су радиле песнице између турских и грузијских навијача.

Како наводе медији, навијачи су чак бацали и предмете једни на друге, а на стадиону влада потпуни хаос због чега је према истим наводима чак и почетак меча доведен у питање.

Новинар Данијел Стори који се налази на лицу места написао је на друштвеним мрежама сљедеће:

- Постоји све већа шанса да се овај меч одложи, уколико се потоп настави. Ради се на томе да се вода некако уклони у ћошкове стадиона, па у канале и отворе који су отворени за ту сврху, али је то Сизфов посао.

Службе на терену раде на томе да се све отклони до почетка утакмице, а временска прогноза за Дортмунд је таква да би киша могла да престане у наредних 10 минута.

Коначну одлуку донијеће главни судија ове утакмице, а то је Факундо Тељо из Аргентине.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: