Trijumf

Alonzo i Šuput za nova tri boda Željezničara

 • Izvor: ATV
 • 25.03.2023. 16:37

Dvostruki strijelac Alonzo Pirt najzaslužniji je za trijumf Željezničar Sport Teama protiv Sutjeske iz Foče rezultatom 3:1 u 20. kolu Prve lige Republike Srpske. Amerikanac je ponovo zatresao mrežu rivala, i to dva puta, a pogodio je i na proljećnoj premijeri protiv Laktaša. Uz njega, u strijelce se upisao i brzonogi Nikola Šuput dok je jedini gol za goste djelo Nenada Stanojevića.

Tok utakmice odredili su rani golovi domaćina, Pirt i Šuput su postigli golove u 4. i 6. minutu pa je Sutjeska imala težak zadatak da se vrati u igri. Stativa kapitena Nikole Mojovića iz slobodnog udarca pokazala je da gosti imaju šta da kažu u Banjaluci, ali ipak nisu mogli do boda ili kompetnog preokreta. Željo je bio bolji tim danas, imali su domaći mnogo prilika, ali su u nekoliko navrata nespretno reagovali pred golom Fočaka. 

- Mogli smo i bolje, ali moramo da budemo zadovoljni. Ja sam mogao mnogo bolje u nekim situacijama. Tri boda pišemo i idemo dalje. Imam visoke ambicije sa ovom ekipom, ne odustajem od naših ciljeva. Danas je utakmica bila intenzivna, već u srijedu je novo gostovanje. Idemo da se odmorimo pa počinjemo pripreme za naredni meč - rekao je Alonzo Pirt.

Željezničar gostuje Famosu i tamo će tražiti prve gostujuće bodove u drugom dijelu sezone. Banjalučki klub je sa 26 bodova na devetom mjestu.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.