Левице славе Драшка Кнежевића

Бањалучанин поново шампион Словачке

 • Извор: АТВ
 • 23.05.2024. 18:03

Драшко Кнежевић је са својим Левицама одбранио шампионску титулу у Словачкој. У четири утакмице финалне серије, Патриоти Левице је побиједио Списки Ритијери са 3:1.

Посљедњи меч новом старом шампиони припао је резултатом 104:64 и то на гостујућем паркету.

Чинило се као да ће о шампиону да одлучује мајсторица, али су Кнежевић и саиграчи убједљиво савладали ривала на страни и завршили посао. Бањалучанин је изабран у идеалну петорку тамошњег плејофа, а у посљедњем мечу убацио је девет поена.

- Срећан сам, одбранили смо титулу и двије године заредом смо најбољи тим у Словачкој. Освојили смо дуплу круну, јер смо раније обезбиједили Куп. Сезона је била дуга и напорна, играли смо дуго на три фронта у напорном ритму. Издржали смо све напоре, мада није било нимало лако. Честитам свима и сада је вријеме да прославимо титулу и потом идемо на одмор - рекао је Кнежевић.

Другу годину заредом је међу најбољим играчима Левица и без њега је игра овог тима незамислива. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.