Predsjednik FS BiH

Beograd: Vico Zeljković u društvu Aleksandra Čeferina

 • Izvor: ATV
 • 13.01.2023.15:08

Beograd je danas centar fudbalskog regiona, a sve zarad premijere sportske emisije „(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem“.

Pristigao je u srpsku prestonicu i Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza BiH koji se obreo u društvu Aleksandra Čeferina, prvog čovjeka evropskog fudbala, Zorana Lakovića, direktora Nacionalnih saveza UEFA-a, te ostalih prijatelja iz fudbalskih saveza regiona.

Vrijeme do premijere, ovo fudbalsko društvo prekratilo je u prijateljskom razgovoru, a na tapetu su bile razorazne teme koje se tiču ovdašnjeg i evropskog fudbala.

„Čast mi je biti gost na promociji emisije „(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem, u Beogradu, kojoj prisustvuje i Njegova Svetost Patrijarh srpski Gospodin Porfirije, te brojna eminentna imena iz svijeta sporta i javnog života.“ poručio je Zeljković putem društvene mreže Instagram.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.