ATV

Premijer liga BiH

Borac dočekuje Slogu

 • Извор: АТВ
 • 25.08.2023. 17:32

Fudbaleri Borca u 20 časova dočekuju dobojsku Slogu u okviru petog kola Premijer lige BiH.

"Crveno-plavi" pokušaće da na domaćem terenu dođu do druge uzastopne pobjede, nakon trijumfa protiv Igmana u prošlom kolu. 

"Sigurno da i ja kao trener, a i svi mi želimo da vidimo tu energiju i takav pristup. Mislim da smo protiv Igmana bili dosta agresivni i da smo imali dosta šansi. To je ono čemu težimo i to želimo da unapređujemo. Igra mora da bude još bolja i kvalitetnija, sigurno da će biti jer ipak imamo dosta igrača koji su došli i siguran sam da će to sve biti bolje iz kola u kolo", rekao je Marinović.

Tim Vlade Jagodića je, sa druge strane, u seriji od dva uzastopna poraza, ali su u taboru Dobojlija svjesni da ih na Gradskom stadionu čeka težak zadatak u pokušaju da dođu do bodova. 

"Borac ima mnogo veći kvalitet nego što to trenutno utakmice pokazuju. Siguran sam u to da će oni biti glavni kandidati za prvo mjesto i iz tog razloga kažem da imamo jedan kompleksan zadatak", rekao je Jagodić.


Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Филм:Високи напон (12+) (Р)

  Високи напон' је југословенски филм из '81. године у режији Вељка Булајића, а који је написао сценарио заједно са Мирком Бошњаком и Иваном Салечић.

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Емисија: На тапету (Р)

  Енергични и искусни тандем, Милијана Кос и Татјана Трнинић, под своју лупу ће ставити све.

 • 17:10 Емисија: На ивици терена (Р)

  Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.