ATV

Premijer liga BiH

Borac gostuje Posušju

  • Izvor: ATV
  • 14.05.2023. 13:18

Fudbaleri banjalučkog Borca u 17 časova gostuju Posušju u okviru 31. kola Premijer lige BiH.

Trener Vinko Marinković potvrdio je da je nekoliko standardnih igrača pod znakom pitanja zbog povreda, ali njegov tim želi da pred tri preostala premijerligaška kola zadrži drugo mjesto na tabeli.

"Iza nas je serija teških utakmica sa protivnicima koji su se borili za Evropu kao i mi. Riješili smo to na najbolji mogući način, a sada nam predstoje utakmice sa ekipama koje se bore za opstanak. Sigurno da je i situacija sad malo drugačija, ali isto tako nas čekaju utakmice koje su zaista teške. Međutim, sa naše strane neće biti opuštanja, želimo da do kraja sezone zadržimo ovo drugo mjesto koje imamo, tako da ćemo uraditi sve što se tiče toga, idemo u tom pravcu. Bili smo skoro cijeli drugi dio sezone na tom mjestu. Poslije ovjere plasmana u Evropu, i to je cilj koji želimo da ostvarimo", rekao je Marinović. 

Domaća ekipa, s druge strane, nalazi se u teškoj situaciji, pretposljednji su na tabeli sa 31 bodom koliko imaju i deveti i deseti na tabeli, ali Posušju raspored do kraja sezone ne ide na ruku.