Priprema za novu sezonu

Borac raspucan u prvoj provjeri: Sedam lopti u mreži Slobode

  • Izvor: ATV
  • 25.01.2023.16:38

Fudbaleri banjalučkog Borca savladali su Slobodu iz Novog Grada rezultatom 7:0 u prvoj kontrolnoj utakmici tokom priprema za novu sezonu.

"Crveno plavi" pružili su dobru igru na obje strane pomoćnog terena Gradskog stadiona u Banjaluci, a tri lopte u mreži gostiju završile su već u prvom poluvremenu. 

Ista slika viđena je i u drugom poluvremenu. Fudbaleri Borca, mahom su igrali "viktoriju" pred golom Slobode, pa su do kraja utakmice postigli još četiri gola. 

U listu strijelaca dva puta se upisao Benjamin Tatar, a pogađali su još.Blagaić, Kulašin, Lukić, Mrkaić uz autogol Slobode. 

"Iza nas je dvanaest dana rada u pripremnom periodu, mislim da je ekipa do sada dosta dobro radila i bila posvećena radu. To je pokazala i današnja utakmica. Imamo i neke stvari koje smo radili, koje već dobijamo na terenu i to me raduje. Uvijek te utakmice pokažu nešto na čemu dodatno treba raditi, tako da sve u svemu mogu da budem zadovoljan ovim prvim dijelom. Sada nam slijedi odlazak u Antaliju i nastavak priprema.” rekao je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac. 

Fudbaleri Borca od petka će boraviti u Antaliji, a tokom dvonedjeljnih priprema u Turskoj očekuju ih i četiri kontrolne utakmice. Prva je na programu 29. januara, a rival je moskovski Dinamo.