Основна школа "Јован Дучић"

Борчеви фудбалери на дружењу са школарцима: Нови успјех на терену је заједничка жеља

  • Извор: АТВ
  • 15.04.2024. 20:17

Јово Лукић и Макс Јурај Ћелић, потегли су данас у Залужане на дружење са малишанима из Основне школе „Јован Дучић“. Чим су закорачили у школске двориште проломио се навијачки поклич, а Борчевим фудбалерима у трен ока руке су биле пуне посла. Ђаци срећу зарад посјете нису крили.

"Ово ми је најбољи дан од како идем у школу. Када сам чуо да долазе нисам могао да вјерујем, мислио сам да је нека шала. Сада када видим да да су стигли могу само да кажем „свака част“ причају школарци и показује потписану мајицу, аутограм картицу, али и патике.

Борчеви фудбалери нису стигли празних руку, па ће дрес са потписима свих играча красити један од школских зидова.

"Дјеца су пресрећна, а јутрос када су чули да долазе играчи Борца једва смо привели наставу крају. Чекали смо их са нестрпљењем да видимо наше велике асове. Хвала им што су издвојили вријеме и што су нам уљепшали дан. Ми знамо да је ФК Борац највећи клуб у Бањалуци и морам да се похвалим да су наши ученици велики навијачи нашег Борца“ поручила је Ранкица Пушић, директор Основне школа "Јован Дучић"

Јово и Макс нису скидали осмијех са лице. Драго им је, кажу, што су малишанима уљепшали дан, а поручују да ће дати све од себе да већ на терену остваре нови успјех. „“Црвено плаве“ чека реванш утакмица полуфинала Купа БиХ, а у дуел са Широким Бријегом улазе са два гола предности.

"Имамо предност из прве утакмице, али не смијемо да се заварамо. Морамо да будемо фокусирани од самог почетка и да добро отворимо утакмицу. Крај сезоне је и вријеме је када се све рјешава. Морамо да будемо максимално сконцентрисани и да сезону приведемо крају онако како желимо" јасан је Макс Јурај Ћелић

Са својим саиграчем сагласан је и Јово Лукић.

"Морамо да будемо потпуно фокусирани од самог почетак. Веома је важно да и у реванш утакмицу уђемо онако како је то било у првом дуелу." каже Лукић. 

На трибине Градског стадиона, сутра ће од 18.00 часовима, и малишани из Залужана који фудбалерима Борца шаљу јасну поруке за финиш сезоне.

"Немојте никад да одустајете-. Желимо да будете увијек најбољи!"

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: