ATV

Наставили серију побједу

Дамир Хреља: Долазак у ФK Борац је пун погодак, очекујем успјешну сезону

  • Извор: АТВ
  • 24.09.2023. 15:32

Фудбалери бањалучког Борца наставили су своју серију побједу у Премијер лиги, а до пете везане стигли су на гостовању код екипе Тузла Ситија.

Један од најзаслужнијих за нови тријумф био је Дамир Хреља који је постигао свој први гол у Борчевом дресу.

"Желим да се захвалим својој екипи на борбености и залагању. Без њих ниста није могуце  јер не игра један играц него цијела екипа. Драго ми је да сам добро стартовао, а вјерујем да ћемо и остале утакмице играти  овако борбено и компактно, те да ћемо давати свој максимум. Најважније је да смо у Тузли стигли до побједе. У Премијер лиги нема лаког противника и свака утакмица је тешка. Остварили смо важну побједу и сада се окрећемо наредном изазову", рекао је Хреља. 

Дамир Хреља вратио се у екипу Борца након опоравка од повреде леђа задобијене у пријатељској утакмици са Војводином крајем припремног периода.

"Није ми било лако током одсуства са терена због неугодне повреде. Најтеже ми је падало то што сам гледао екипу како тренира и што сам имао велику жељу да им помогнем, да дам свој допринос на терену, а то нисам могао због повреде. Дугујем велику захвалност нашем медицинском тиму и свима у клубу због свега што су урадили за мој опоравак. У сваком тренутку су били уз мене и то ми је помогло да се вратим брзо на терен. Напорно сам радио, имао сам велику жељу да се што прије вратим у ритам и на крају се исплатило.", каже Хреља.

Повреда је прошлост, а Дамир пун оптимизма гледа ка ономе што долази. Екипа, прича, изгледа све боље како сезона одмиче и увјерен је у успјешну сезону.

"Стигло је пуно нових играча и требало нам је времена да се привикнемо једни на друге, да дишемо као један. Сматрам да изгледамо све боље како сезона одмиче, а о томе говори и серија од пет везаних побједа. На нама је да наставимо са напорним радом и да пружамо добре партије на терену.", каже Хреља. 

Премијер лига је, сезонама уназад, резултатски једна од најзанимљивијих у региону, а ни ова није изузетак. Не прође рунда да не буде бар неко "изненађење", а Дамир каже да кључ успјеха лежи у озбиљном приступу сваком протвнику и свакој утакмици.

"Премијер лига БиХ је специфична. Свако свакога може да побиједи и нема лаких противника. Сматрам да је кључ успјешне сезоне у томе да екипа има стабилност, да је приступ свакој утакмици са максималним фокусом и концентрацијом и да сваки играч, од првог до задњег, мора дати свој максимум на терену. Атмосфера унутар екипе једна је од круцијалних ствари за успјех, а ми имамо ту срећу да се у ФК Борац сви осјећамо као код своје куће.", каже Хреља. 

На своју нову фудбалску адресу лако се навикао. Бањалука га је освојила "на прву" па је пун хвале на рачун свих који су га дочекали и учинили да се осјећа као код своје куће. 

"Када сам добио позив од ФК Борац нисам се двоумио нити једног тренутка. За Бањалуку сам знао да је лијеп град, а увјерио сам се и да су људи овђе сјајни. Од првог дана сам одлично прихваћен и осјећам се као код куће. Са друге стране, када те неко дочека на тако лијеп начин онда имаш мотив више да даш све од себе, и да клубу и граду вратиш дупло више на терену. За мене је долазак у ФК Борац пун погодак и вјерујем да нас чекају бројни успјеси. Радујем се томе.", каже Хреља.

(Фото: ФК Борац)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    Ова напета и узбудљива драма истражује животну причу једног од свакако најозлоглашенијег криминалца на свијету.