ATV

Brazil

Dao gol u 95. minutu pa jedva izvukao živu glavu - VIDEO

 • Извор: Мондо.рс
 • 17.10.2022. 21:52

Jako glup potez fudbalera Vasko De Game napravio je totalni haos u Brazilu.

Velikan brazilskog fudbala je trenutno u drugoj ligi i bori se za ulazak u viši rang i to direktno sa Sport Resifeom sa kojim su igrali u nedjelju uveče. 

Vodio je Sport Resife na svom terenu 1:0, a onda je u 95. minutu dosuđen penal za Vasko koji je u gol pretvorio Ranijel.

S obzirom da Vasko ima tri boda više od Sport Resifea na tri kola do kraja prvenstva, a četvrto mjesto u Seriji B koje drže je posljednje koje donosi prolazak u viši rang, ovaj gol je možda i odlučio ko ide u prvu ligu.

Zbog toga je potez Ranijela nakon gola još neshvatljiviji!

On je dao gol, skinuo dres, a onda otrčao do tribine sa navijačima Sport Resifea i provocirao ih.

Nakon što su igrači Vaska dotrčali do tribine sa protivničkim navijačima, a jedan je čak ka njima bacio i stolicu, stadion je proključao.

Gomila teških predmeta poletjela je ka njima, a neki navijači su uletjeli i na teren.

Brže-bolje su igrači Vaska morali da bježe sa terena kako ne bi stradali, a policija i obezbjeđenje su počeli da vode pravi rat sa navijačima na terenu, piše "Mondo".

Тагови:
 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.