ATV

Португал

Дивљачки потез хрватског фудбалера

 • Извор: Агенције
 • 12.02.2024. 13:25

Хрватски фудбалер, Тони Боревковић, умало је уништио каријеру Португалца, Флорентина, на утакмици 21. кола португалског првенства.

Виторија, за коју од 20211. године игра Боревковић, блиа је домаћин актуелном шампиону, а утакмица је завршена резултатом 2:2, иако је Бенфика имала играча више од 64. минута.

Тада је дефанзивац направио хорор потез.

Бивши млади репрезентативац Хрватске који је поникао у загребачком Динаму, а касније играо за Хајдук, подигнутом ногом и отвореним ђоном је ишао на Флорентина.


Софија Вергара и Гриселда Бланко залудјеле свијет: Ево ко је кокаинска кума

Софија Вергара и Гриселда Бланко залудјеле свијет: Ево ко је кокаинска кума

Португалац који игра на позицији задњег везног, имао је пуно среће пошто га Боревковић није погодио директно у ногу, па је тако избјегнута језива повреда, након које би наставак каријере могао да буде угрожен.

Фудбалери Бенфике, готово сви, раширених руку су потрчали према судији, који је истог тренутка из џепа извадио црвени картон и послао Хрвата у свлачионицу.

Флорентино има 24 године, у Бенфику је стигао из Хетафеа, а према специјализованом сајту "Трансфермаркт" вриједи 20 милиона евра.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.