ATV

Габријел Омар Батистута

Хтио да ампутира ноге, а сада је голчином показао зашто је увијек био свјетска класа

  • 21.11.2023. 12:42

Док се активно бавио фудбалом, Аргентинац Габријел Омар Батистута важио је за једног од најбољих нападача на свијету!

Kласу је потврдио у Фиорентини за коју је годинама наступао, потом је прешао у Рому и освојио титулу, а данас је показао да и са 54 године и те како умије да тресе мреже на атрактиван начин.

Батигол је био дио једне ревијалне утакмице и постигао је невјероватан погодак, те очигледно показао да је иза њега онај пакао који је пролазио послије краја каријере.

Подсјетимо, он је признао да је 2014. размишљао да му ампутирају обје ноге због болова које је трпио и проблема са кољенима.

- Толико је било неподношљиво да ноћима нисам могао да спавам. Бол је уништавала, а када сам љекарима рекао да ми ампутирају ноге, рекли су ми да сам луд - признао је Аргентинац.

Батистута се није штедио током каријере, започео је исту 1988. у Њуелс Олд Бојсима, носио је дрес Ривера, Боке, Фиорентине, Роме, Интера и Ал Арабија, а на 430 мечева дао је 245 голова. У репрезентацији Аргентине, на 78 мечева је чак 56 пута тресао мрежу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм