Загреб

Хулигани пратили и напали првотимца Хајдука!

 • Извор: 24сата.хр
 • 26.05.2024. 14:07

Везни играч Хајдука Филип Кровиновић (28) нападнут је у Загребу од групе супарничких навијача, саопштио је Хајдук.

"Наш првотимац Филип Кровиновић синоћ је у Загребу доживио физички напад од групе супарничких навијача. Одмах морамо рећи да овај незапамћени хулигански испад нема везе с јучерашњом утакмицом Локомотива - Хајдук“, навели су у саопштењу из Хајдука. 

Како су навели, напад се десио након одласка са стадиона у Крањчевићевој, а искључиви разлог је чињеница да је Филип играч Хајдука. 

"Овим путем најоштрије осуђујемо овај дивљачки чин. Од надлежних институција очекујемо да истраже овај случај те санкционишу особе чији чин нема никакве везе с навијањем и спортским ривалством“, додали су у саопштењу. 

У саопштењу још истичу да је Филип изразито неконфликтна особа те ничим није провоцирао овакав напад. 

"Хулигани су га синоћ циљано пратили те напали у групи када су осјетили пригодан тренутак. Само пуком срећом и сналажљивошћу Кровиновић није претрпио теже посљедице“, наведено је у саопштењу. 

Како су навели, ово није први пут да њихови играчи доживљавају сличне неугодности у Загребу. 

"Сличан случај догодио се и прије осам година када су нападнути Тома Башић и Јосип Јурановић“, додали су. 

"Хајдук још једном осуђује било какав облик насиља, за наш клуб овакве ствари нису прихватљиве и направићемо све што је у нашој моћи да се нападачи приведу правди, а наши играчи у будућности заштите од сличних неугодности", закључено је у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.