ATV

Пропушта и Европско првенство

Језива повреда Гавија, завршио сезону!

 • Извор: РТ Балкан
 • 20.11.2023. 13:56

Фудбалска репрезентација Шпаније још раније се пласирала на Европско првенство 2024. године, а у недјељу увече је у посљедњем квалификационом мечу савладала Грузију 3:1.

Ипак, тај тријумф биће слаба утјеха "црвеној фурији", пошто је на овом сусрету тешку повреду кољена доживио играч Барселоне Гави.

Овај 19-годишњи фудбалер напустио је у сузама меч против Грузије након што је доживио повреду лигамената због које ће према првим процјенама паузирати најмање седам мјесеци.

Фабрицио Романо пише да би та повреда могла да га од терена одвоји и до девет мјесеци, па је већ сада јасно да је за њега не само завршена ова клупска сезона, већ и да ће пропустити наступ на Европском првенству у Њемачкој.

Гави ће се тако на терен вратити тек у току припрема за сезону 2024/25, а чињеница је да је одиграо највише утакмица у најјачим лигама Европе од свих младих фудбалера.

Од почетка сезоне 2021/22, Гави је одиграо чак 82 меча и скупио невјероватних 27 наступа за Шпанију, што је фасцинантно за играча који је у августу напунио тек 19 година.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?