Nakon intervjua

Junajted pokreće kazneni proces protiv Ronalda

  • Izvor: Srna
  • 18.11.2022.14:59

Fudbalski klub "Mančester junajted" saopštio je da je pokrenuo kazneni proces protiv Kristijana Ronalda zbog toga što je poznati fudbaler u nedavnom intervjuu kritikovao upravu i trenere tog engleskog kluba.

Portugalski fudbaler izjavio je tokom intervjua sa britanskim novinarom Prisom Morganom da osjeća da su ga iznevjerili uprava i stručni štab "Mančester junajteda", uključujući menadžera Erika ten Haga, uz tvrdnju da su pokušali da ga "istjeraju iz kluba", podsjeća RIA Novosti.

"`Mančester junajted` je jutros pokrenuo prikladne procedure kao odgovor na nedavni intervju Kristijana Ronalda. Nećemo dalje komentarisati dok proces ne bude zaključen", navodi se u saopštenju kluba sa "Old traforda".

"Skaj sport" je ranije danas objavio da su uprava, treneri i igrači "Junajteda" razočarani zbog Ronaldovog /37/ intervjua i da su spremni da pokrenu proceduru protiv Portugalca, do te mjere da ishod bude rastanak sa jednim od najboljih fudbalera u svijetu.

List "Gardijan" piše da je Ronaldu rečeno "da se ne vraća nakon Svjetskog prvenstva u Kataru", a pojedini engleski mediji navode da bi portugalski fudbaler u slučaju raskida ugovora mogao da izgubi 16 miliona funti.