Torino

Juve traži zamjenu za Alegrija, Gasperini opcija?

 • Izvor: ATV
 • 27.01.2023.16:45

Dok jedni mediji pišu da je Juventus obezbijedio saradnju sa Alegrijem do 2027. godine, drugi pišu da mu traže zamjenu.

Juventus je borbu sa početka sezone počeo da dobija, ali kazna suda ih je unazadila. Pored toga, navijači nemaju razumjevanja za previše defanzivnu igru Alegrija.

Kako piše Tuttojuve, Juve vjeruje u kratkoročnu budućnost Juventusa sa Alegrijem, ali dugoročno ne.

Prvi čovjek na njihovoj listi je trener Atalante Đan Piero Gasperini i vole ga zbog njegovog rada sa mladim igračima Atalante. Juve je ove sezone povukao rekordan broj mladih igrača koji su pokazali dobru igru dok su zvijezde tima bile povrijeđene.

Juventus bi takođe želio vratiti Kontea, ako bi pristao na smanjenje plate. Ali to je uzaludan posao.

Tako da ako Juventus uspje konsolidovati stvari u svojim redovima, izvjesno je da bi Gasperini mogao da preuze kormilo Stare dame. Gasperini pravi čuda u Atalanti i vrijeme je da se oproba u većem timu.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.