Francuz ponovo povrijeđen

Juventus na korak do prekidanja saradnje sa Pogbom

 • Izvor: ATV
 • 02.02.2023.22:36

Pol Pogba od svog velikog povratka u Torino nije kročio na stadion Stare dame. Uz salve povika i veliki doček Francuzu koji je ostavio značajan trag u Juventusu, čitava stvar bi se mogla završiti poništavanjem ugovora sa nekadašnjim veznjakom Mančestera.

Na ljetnoj turneji Pogba se povrijedio nakon čega je uslijedila operacija zbog koje je propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje je njegova Francuska igrala sa Argentinom u finalu.

Dugo se čekao njegov povratak na teren, a na prošlom meču protiv Monce koji je Juve izgubio sa 2:0, Pogba je bio na klupi.

Ipak, povrijedio se ponovo i zbog toga bi mogao biti odsutan još nekoliko mečeva, koliko tačno još nisu sigurni. Na susretu protiv Lacija nije bio u timu.

Sve je to navelo klub iz Torina na razmišljanje da bi mogli da završe izrazito neuspješnu saradnju sa Pogbom. Iako je besplatno došao u Italiju, Pogba je jedan od najplaćenijih igrača u crno-bijelom timu. Sada prema pisanju Tuttojuve časopisa, velikan iz Torina razmišlja da prekine saradnju sa njim.

U pitanju je ili - ili situacija. Ili će igrati, ili će napustiti klub. S obzirom da je doživio još jednu povredu, izvjesnije je da bi mogao napustiti klub.

Nezvanično iz Juventusa dolazi poruka da je dovođenje Pogbe bio pun pogodak računajući na uticaj koji ima na Alijans Stadionu tokom svog prvog boravka u Torinu.

Međutim, kako vrijeme prolazi, čini se da su po sopstvenom priznanju napravili grešku kada su odlučili da ga dodaju u tim i sada traže način da poprave grešku.

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:32 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.