Серија А

Јувентус незаслужено уписао три бода

 • Извор: АТВ
 • 08.04.2024. 06:54

Након четири меча без побједе фудбалери Јувентуса савладали су Фиорентину на свом стадиону са 1:0, чиме су се устабилили на четвртој позицији табеле.

Првих пола сата Јуве је показао завидан ниво игре. Убрзано кретање играча, пребацивање лопте са једног дијела терена на други резултирало је поготком Гатија у 21. минуту.

Снажан темпо задржао се и наредних десет минута када свој гол постиже и Душан Влаховић, поново након добро одигране акције. Ипак, због офсајда Мекенија гол је поништен. С тим и добра игра Јувентуса.

Након тога Стара дама почела је да личи на класичан тим Макса Алегрија који има гол предности и све што треба је да тај резултат сачува до краја.

Сачували су га, али уз доста муке. Фиорентина је преузела контролу, а до краја меча готово да нису излазили са Јувентусове половине. Погађали су пречку, Шћезни је бранио, сву срећу коју је имао Јувентус, Фиорентина је није имала.

Меч је завршен са једним постигнутим голом, а упркос побједи, Алегри и даље не одаје утисак да прави напредак у игри.

Јувентус је четврти на табели. Изнад њих је Милан који им је све више недостижан, док им реално пријети Болоња која је степеницу испод.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 22:15 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

  ''Серија: Црна Гуја (12+)

 • 23:05 Серија: 1993 (16+)

  ''Серија: 1993 (16+)

 • 23:50 Ноћни програм

  Ноћни програм