Ријалити звијезда

Ким Кардашијан се дописивала с предсједником ФИФА

 • Извор: Нова.рс
 • 04.02.2024. 18:55

Предсједник ФИФА Ђани Инфантино најавио је сарадњу са америчком ријалити звездом и показао је то на необичан начин.

Инфантино је показао снимак своје приватне поруке послате жени коју прати више од 360 милиона људи и позвао ју је на тај начин да буде гошћа на утакмицама Светског првенства.

Наредни Мундијал се игра на америчком континенту у Мексику, Сједињеним Државама и Канади 2026. па је Кардашијанова позвана на утакмице.

„Здраво, Ким! Знам да си уживала на неким утакмицама у скорије вријеме и вољели бисмо да дођеш на ФИФА Свјетско првенство у Сјеверној Америци 2026?! Велике најаве стижу ускоро“, писао је Инфантино.

Кад је ријеч о писању познатима, обично поруке иду у два одвојена инбокса, један гдје су оне које стижу од приоритетних и мање приоритетних пошиљалаца које често остану непрочитане.

Кардашијан је Инфантинову поруку видјела и дала му обећање да ће бити на Мундијалу.

„Биће сјајно, бићу тамо“, одговорила је Ким, чије би присуство сигурно утицало на популарност Мундијала.

Пратите нас и путем Вибера

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 18:20 Чаролија Републике Српске (еп.04)

  ''Чаролија Републике Српске (еп.04)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.