ATV

Kraj saradnje

Maksimović više nije trener FK Leotar

 • Извор: АТВ
 • 10.07.2023. 18:14

Marko Maksimović više nije trener FK Leotar, a do imenovanja novog šefa stručnog štaba ekipu će predvoditi sportski direktor Oleg Ćurić.

Maksimović je vodio Leotar na 23 utakmice u prvenstvu BiH i zabilježio sedam pobjeda, šest remija i 10 poraza, uz gol razliku 23:25. 

"Kada sam preuzeo Leotar za mene je to bio veliki izazov, s obzirom na stanje na tabeli, ali sam se u Trebinje vratio punog srca da probam da pomognem. Nažalost, od cilja nas je dijelio samo mali korak. Život ide dalje. Želim da se zahvalim svih igračima sa kojima sam radio, upravi kluba i ljudima u klubu, a posebno našoj Mari iz ekonomata, koja je majčinski bila uz nas svo ovo vrijeme. Na početku nove sezone sjeo sam sa predsjednikom i članovima uprave i usaglasili smo se da je i za klub i za nas dvojicu, Damira Memiševića i mene, najbolja opcija da krenemo različitim putem. Ja iz Leotara odlazim, ali ću se u ovaj klub i u ovaj grad uvijek rado vraćati", rekao je Maksimović za sajt Leotara.


Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?