ATV

Тренер ФК Борац

Мариновић: Да наставимо тамо гдје смо стали

 • Извор: АТВ
 • 15.09.2023. 13:28

Послије двоседмичне паузе наставља се сезона у Премијер лиги БиХ, а фудбалери бањалучког Борца у недјељу на свом терену дочекују екипу Посушја у оквиру седмог кола.

Тренер Винко Мариновић поручује да су играчи репрезентативну паузу искористили како би се што боље припремили за изазове који их очекују. 

"Одлично смо тренирали минулих дана. Била су и по два тренинга дневно, а екипа је показала завидну радну етику и вољни моменат. Сматрам да смо додатно затегли све линије тима и да смо спремни за сва искушења која нас очекују у наредном периоду. Циљ нам је да наставимо тамо гдје смо стали и да наставимо серију побједа. Знамо да неће бити лако, али ми у сваку утакмицу улазимо са жељом да освојимо три бода", каже Мариновић.

Свјесни су у екипи Борца да предстојећи противник има свој квалитет, али поручују да и они имају своје циљеве. 

"Екипа Посушја је, након побједе у Мостару, сигурно подигла свој ниво самопоуздања. Показали су против Зрињског да имају квалитет и да могу веома добро да одиграју на гостујућем терену. Ми смо их добро анализирали, уочили смо њихове предности, али и мане тако да смо спремни за утакмицу. Неће бити лако, али наши циљеви су јасни. Морамо, сви до једног, да будемо максимално сконцентрисани од прве до задње минуте", истиче Мариновић.

У Борчевом табору прижељкују и пуне трибине.

"Навијачи су нам увијек вјетар у леђа и њихова подршка је од немјерљивог значаја. Сматрам да је добар моменат да трибине буду пуне. Недјеља је дан за фудбал, термин је идеалан, а екипа је у серији добрих резултата. Позивам све присталице Борца да дођу на стадион и да буду уз нас", рекао је Мариновић. 

Утакмица између Борца и Посушја на програму је у недјељу од 19 часова и 45 минута. 

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Филм:Високи напон (12+) (Р)

  Високи напон' је југословенски филм из '81. године у режији Вељка Булајића, а који је написао сценарио заједно са Мирком Бошњаком и Иваном Салечић.

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Емисија: На тапету (Р)

  Енергични и искусни тандем, Милијана Кос и Татјана Трнинић, под своју лупу ће ставити све.

 • 17:10 Емисија: На ивици терена (Р)

  Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.