ATV

Željezničar Sport Team

Momci koji obećavaju, blizanci Skakić i Popović biseri banjalučkog kluba

 • Извор: АТВ
 • 21.06.2022. 19:05

Blizanci Skakić i Popović predstavljaju pravo blago Željezničar Sport Teama. Talentom odskaču u odnosu na vršnjake, a njihovi treneri imaju samo riječi hvale.

Milan i Stefan rođeni su 2008. godine. Fudbalski su prohodali u Sport Teamu. Ne kriju simpatije prema Partizanu čiji treneri i skauti već neko vrijeme blizance prate u stopu.

- Bili smo na jednoj utakmici Partizana, tamo su nas vidjeli njihovi treneri i pozvali u svoj klub. To je velika čast - rekao je Stefan.       

Igraju na istoj poziciji u veznom redu, Stefan je ljevak, a Milan dešnjak. Prava su noćna mora za sve protivnike, a na terenu sarađuju savršeno.

Istakli su se na Kupu Vujadin Boškov koji je nedavno odigran u Novom Sadu. Nagrada za najboljeg igrača turnira otišla je u Milanove ruke.

- Sve je dobro, volimo fudbal i treniramo iz ljubavi. Prije sedam godina počeli smo u Sport Teamu, naša generacija je sjajno i stalno bilježimo uspjehe - istakao je Milan Skakić.     

Igra juniorskog tima nezamisliva je bez braće Popović. Još nisu proslavili 16. rođendan, a prošle sezone su u tri godine starijoj konkurenciji potvrdili talenat. Aleksa i Sergej su članovi U17 reprezentacije BiH.

- Imali smo veoma napornu sezonu. Nije bilo lako igrati sa ti godine starijim igračima - kaže Sergej.

Njegov brat dodaje da je zadovoljstvo kada su zajedno na terenu.

- Zahvaljujući treneru Popoviću dobili smo šansu i dobro se pokazali. Možda jeste mali pritisak što su očekivanja porasla, ali smo dobili i veliki vjetar u leža - rekao je Aleksa.                 

Direktor kluba Radomir Popović hvali Skakiće i Popoviće. Veliki klubovi žele ih u svojim redovima

- Imamo mnogo pitanja i ponuda za Popoviće. Crvena zvezda je prva u redu, ali želi ih jedan klub iz Slovenije. Sigurno će ubrzo zaigrati za naš prvi tim. Kod braće Skakić talenat se vidio prvog dana kada su kročili na teren. Na njima je da rade i usavršavaju potencijal - istakao je Popović.

Braći Skakić i Popović smiješi se lijepa fudbalska budućnost. Svjesni su da je naporan rad osnova za uspjeh tako da svaki trening shvataju kao priliku za napredak. Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.