Izraelski fudbaler

Natho produžio ugovor sa Partizanom

 • Извор: Б92
 • 30.11.2022. 14:06

Bibars Natho, kapiten izraelske reprezentacije i igrač Partizana, u klupskim prostorijama je produžio ugovor sa "crno-bijelima" i za sezonu 2023/2024.

Natho, koji je u Partizan došao u sezoni 2019/2020, ne krije oduševljenje potpisanim ugovorom na koji je paraf stavio generalni direktor, Miloš Vazura.

Bibars je mnogo puta istakao da i poslije aktivne igračke karijere želi da sa porodicom ostane u Beogradu i radi u FK Partizan.

"Kao prvo, srećan sam što ću potpisati ugovor na još jednu godinu. Biće to moja peta godina u Partizanu. Veoma sam srećan zbog toga, ali ne samo ja, već i moja porodica, jer volimo Beograd i Srbiju i ja se ovdje osjećam kao kod svoje druge kuće. Srećan sam što nastavljam dalje sa Partizanom i nadam se da neće to biti posljednja godina. Nadam se da ću svoju karijeru završiti ovdje i da ću ostati u ovom klubu još dugo i poslije okončanja igračke karijere, jer se ovdje osjećam dobro. Svi me poštuju i cijene i volim to. I naravno, što se tiče fudbala, želim da budemo još bolji i sviđa mi se plan i program koji moj klub ima za sljedeću godinu. Želimo biti što bolji i još spremniji kako bismo ovu sezonu završili što bolje, a samim tim se kvalifikovali za Ligu šampiona sljedeće godine. Nastavljamo sa idejom da izgradimo veoma snažan tim, koji može da se bori u Ligi šampiona i, naravno, da se bori za trofeje sljedeće godine u domaćem prvenstvu i Kupu. Ali, na kraju, veoma sam srećan i želim da se zahvalim klubu, ljudima koji ovdje rade i navijačima. Daću sve od sebe da im uzvratim to povjerenje“, rekao je Natho. 

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.