Ne žele fudbalere pred penziju

Navijači ogorčeni na mogući dolazak Nejmara u Juventus

  • Izvor: ATV
  • 24.06.2022.12:56

Navijači Juventusa ogorčeni su na mogućnost da Brazilac Nejmar obuče dres torinskog kluba.

"Juventusov menadžment zaista treba da raspravi sa sobom i razmotri o igračima koji su: Juventusov materijal, ne traže penziju, mogu da riješe probleme. Najveći problem nam je sredina kao i odbrana, ali evo nas raspravljamo o Nejmaru..", stoji u objavi navijačke stranice Forza Juventus.

Iako je predsjednik kluba Anjeli naveo da se gradi Juventus budućnost koji će biti zasnovan na Vlahoviću, Lokateliju i De Lihtu, klub se povezuje sa Nejmarom kojeg PSŽ želi da se riješi pod svaku cijenu.

Debakl sa Ronaldom obeshrabrio je navijače da će velike zvijezde u godinama donijeti promjenu Juventusu, a jedan od njih je i Nejmar koji igra najgori fudbal u svojoj karijeri. Iako glasine nisu potvrđene, Juventus bi razmatrao moguću pozajmicu, ali problem je plata.

Oduševljenja nema ni kada je u pitanju Pogba koji se vraća nakon turneje u Mančesteru. Francus nije htio produžiti ugovor, ali ni klub nije bio voljan da ga zadrži, što ponovo znači da će Juventus u svoje redove dovesti za budžet skupe, ali za igru istrošene igrače.

Tagovi: